Velikonoční roláda

87
- reklama -

Suroviny

kuřecí steaky
anglická slanina
čabajka
debrecínky
ochucené mleté maso

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí steaky osolíme a naklepeme, anglickou a čabajku nakrájíme na plátky a mleté maso jsem připravil jako na klobásníky.

  2. Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou. Další vrstva je z kuřecích steaků a ty poklademe kolečky čabajky.

  3. Nyní vložíme část mletého masa, řádně utlačíme, na něj položíme debrecínky a mírně zatlačíme do mletého masa. Na debrecínky položíme zbytek mleté směsi, opět utlačíme a přečnívající steaky s anglickou přehneme na mleté maso.

  4. Pečeme podle množství při 200 stupních asi 60 minut.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: nechal jsem se inspirovat receptem „Kuřecí tajemství“ od Hanulky21. Nejdříve jsem uvažoval o přidání fotografií k Hančinému receptu a nakonec se rozhodl o vložení nového receptu. Posílám poděkování do Orlický hor. A proč Velikonoční roláda? Protože jsem ji pekl včera.