
Suroviny
- kuřecí steaky
- anglická slanina
- čabajka
- debrecínky
- ochucené mleté maso
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí steaky osolíme a naklepeme, anglickou a čabajku nakrájíme na plátky a mleté maso jsem připravil jako na klobásníky.
-
Formu na biskupský chlebíček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou. Další vrstva je z kuřecích steaků a ty poklademe kolečky čabajky.
-
Nyní vložíme část mletého masa, řádně utlačíme, na něj položíme debrecínky a mírně zatlačíme do mletého masa. Na debrecínky položíme zbytek mleté směsi, opět utlačíme a přečnívající steaky s anglickou přehneme na mleté maso.
-
Pečeme podle množství při 200 stupních asi 60 minut.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: nechal jsem se inspirovat receptem „Kuřecí tajemství“ od Hanulky21. Nejdříve jsem uvažoval o přidání fotografií k Hančinému receptu a nakonec se rozhodl o vložení nového receptu. Posílám poděkování do Orlický hor. A proč Velikonoční roláda? Protože jsem ji pekl včera.









