
- reklama -
Suroviny
- 3 kuřecí prsíčka ( lze i z krůtího, vepřového, nebo králičího masa )
- Marináda:
- 3 žloutky
- 4 lžíce oleje
- 4 lžíce magi koření tekuté
- 2 lžíce worcesteru
- 1 lžička pálivé papriky ( nebo chlilli )
- 1/2 lžičky soli
- trochu pepře
- 1 červená paprika
- 1 střední pórek
- 5 žampionů
- čínské zelí
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky a dáme přes noc, anebo alespoň na pár hodin uležet do marinády z uvedených surovin.
-
Maso dáme na rozpálenou pánev, ale nemusíme pod něj dávat olej, protože je ho už dost v marinádě a opečeme.
-
K masu přidáme proužky papriky a opékáme asi 3 minutky a nakonec vsypeme kolečka pórku, plátky žampionů a nakrouhané čínské zelí na další asi 3 minutky. Zelenina by měla zůstat křupavá.
Poznámka od kuchařky
Výsledný pokrm nemá žádnou šťávu, a tak jsou vhodnou přílohou bramborové hranolky.
Kuchařka: dzungila









