- reklama -
Suroviny
hodně
- 4 vejce
- 2 hrnky cukr krupice
- 1 hrnek mléka
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 sáček prášek do pečiva
- 500 g vypeckovaných třešní
- 5 lžíc kokosové moučky
Postup přípravy receptu
-
Celá vejce ušleháme s cukrem a postupně za stálého šlehání přidáváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko.
-
Těsto dáme do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného vyššího plechu. Vypeckované třešně obalíme v kokosové moučce a nandáme je na těsto. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 35 – 40 min.
Poznámka od kuchařky
Radu na obalení ovoce v kokosu do bublaniny uvedla Špagetka v komentářích k jiné bublanině, ale tam by to zaniklo. Tuto kokosovou bublaninu si pochvaloval i můj muž a ten normální bublaninu (bez kokosu) moc nemusí.
Kuchařka: Paprika