- reklama -
Suroviny
1 porce
- Celozrnný kuskus (je lepší)
- 2 hrsti Červené fazole
- 2 Větší rajčata
- Lučina
- Strouhaný sýr
- Maggi harmonie chuti
Postup přípravy receptu
-
Fazole necháme přes noc nabobtnat ve vodě, uvaříme do měkka, ke konci osolíme a slijeme.
-
Rajčata nakrájíme na kousky, i se šťávou dáme do hrnce a vaříme. Větší kousky promačkáme vidličkou, osolíme, okořeníme a přidáme fazole. Vaříme chvíli, dokud rajčata nevytvoří hustší hmotu.
-
Mezitím si připravíme kuskus, do kterého jsme přidali vybranou ochucující směs (Vegeta, kostka, já používám Maggi harmonii chuti) a do hotového zamícháme asi lžíci lučiny. Na kuskus rozprostřeme fazole s omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Kuchařka: Suees