
- reklama -
Suroviny
            3 porce
							
    
- 600 g brambor
- 3 vepřové kotlety
- 1 cibule
- 100 g žampionů
- 50 g anglické slaniny
- bylinkové koření na americké brambory
- pepř
- sůl
- 2 lžíce oleje
- 1 Dijonská omáčka
Postup přípravy receptu
- 
Menší brambory omyjeme a rozčtvrtíme, posypeme bylinkovým kořením na americké brambory a dáme na 40 min. do trouby na 175°C. 
- 
Nakrájíme cibulku, ang. slaninu a žampiony a dáme osmahnout na pánev. 
- 
Kotlety opepříme, posolíme, naklepeme a vložíme na pánev s cibulkou a po obou stranách opečeme. Snažíme se cibulku mít vždy na povrchu kotlet, aby se zbytečně nepřepalovala. 
- 
Potom přidáme slenici Dijonské omáčky a necháme 8-10 min. podusit. Mezitím se udělaly brambory, tak můžeme již servírovat. 
Poznámka od kuchařky
Rychlé a syté hlavní jídlo, hlavně pro ty co mají rádi kořeněná jídla.
            Kuchař: Casimanta
        
