
- reklama -
Suroviny
- 3-4 mrkve
- 2 petržele
- celer
- kedlubna
- cibule
- sůl
- nové koření
- černé koření
- pepř
- bobkový list
- kuřecí prsa
- 2 lžičky plnotučné hořčice
- smetana na vaření
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
-
Kuracie mäso uvaríme v slanej vode, pred tým než bude úplne mäkké pridáme zeleninu a korenie a uvaríme.
-
Hotové rozmixujeme (bez mäsa), do rozmixovaného pridáme smotanu a horčicu, prípadne dohustíme trochou hl. múky.
-
Kuracie prsia nakrájame a pridáme do hotovej omáčky.
Poznámka od kuchařky
ako prílohu dávam knedlu alebo cestoviny
je to rýchle a deťom moc chutí 🙂
Kuchařka: mariaj