Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku

44
- reklama -

Suroviny

rybí filety nebo pangasius
2 vajíčka
hladká mouka
špenát
3 stroužky česneku
sůl
trocha vody na zředění těstíčka nebo mléka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Filety si osolíme a připravíme si těstíčko z vajíčka, mouky, špetky soli, nastrouhaného špenátu a utřených tří stroužků česneku.


    Zobrazit celý recept

  2. Těstíčko by mělo mít konzistenci, asi jako na palačinky, nebo malinko hustější.

  3. Každý kousek si obalíme v hladké mouce a pak v těstíčku a dáme na rozpálenou pánev. Smažíme dorůžova.

Poznámka od kuchařky

Můj recept. Česnek je v tom vynikající a špenátu si každý může dát, kolik uzná za vhodné.