- reklama -
Suroviny
- 4-5 rybích filetů
- hladká mouka na obalení
- sůl
- hlávka salátu
- 1-2 papriky
- 1-2 rajčata
- 1/2 salátové okurky
- 1 Mozarella
- 2-3 PL zakysané smetany
- 2-3 cl citronové šťávy
- 2 PL olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Ryby umyjeme a osusime, nasolime a obalime v muke. Oprazime na oleji dozlata, vyberieme a nalameme na mensie kusy.
-
Zelenimu nakrajame na kusy a dame do velkej salatovej misy, pridame na kocky nakrajanu Mozarellu, kyslu smotanu, citronovu stavu, olivovy olej a premiesame, nakoniec pridame rybu a znova zlahka premiesame.
Poznámka od kuchařky
Podavame s bileym pecivom.
Kuchařka: ercicka