
- reklama -
Suroviny
1 – 2 porce
- 2 špekáčky
- 2 větší žampiony
- sůl
- pepř
- olej
- 1 dl vína (na barvě nezáleží)
- 3 vejce
- 2 lžíce hladké mouky
- mladá cibulka
- feferonka (kozí roh)
- česnek
Postup přípravy receptu
-
Špekáčky a žampiony nakrájej na kousky a restuj na rozehřáté pánvi(malé množství oleje).
-
Mezitím z vína,vajec a mouky udělej těstíčko.
-
Pokud jsou špekáčky již do zlatova, tak na žampiony se špekáčky nalej vinné těstíčko.
-
Opékej z obou stran až se těstíčko propeče.
Podávej s chlebem, nakrájenou mladou cibulkou a feferonkami.
Poznámka od kuchařky
K pití samozřejmě dobře orosené pivko.
Kuchařka: Paprika