Špekáčky a žampiony ve vinném těstíčku

84
- reklama -

Suroviny
1 – 2 porce

2 špekáčky
2 větší žampiony
sůl
pepř
olej
1 dl vína (na barvě nezáleží)
3 vejce
2 lžíce hladké mouky
mladá cibulka
feferonka (kozí roh)
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky a žampiony nakrájej na kousky a restuj na rozehřáté pánvi(malé množství oleje).

  2. Mezitím z vína,vajec a mouky udělej těstíčko.

  3. Pokud jsou špekáčky již do zlatova, tak na žampiony se špekáčky nalej vinné těstíčko.

  4. Opékej z obou stran až se těstíčko propeče.
    Podávej s chlebem, nakrájenou mladou cibulkou a feferonkami.

Poznámka od kuchařky

K pití samozřejmě dobře orosené pivko.