
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 800-1000 g brambor
- 6 vajec (3 uvařená natvrdo)
- 200 g anglické slaniny
- 2 jarní cibulky
- 1 velká cibule
- olivový olej
- 3 stroužky česneku
- mořská sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Brambory uvaříme ve slupce, poté je nechéme vychladnout, oloupeme a nakrájíme.
-
Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli napůl a pak na tenké plátky, jarní cibulku na kolečka.
-
Vařená vejce nakrájíme na proužky (kolečka) a vše smícháme v pekáči.
-
Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, popř. koření a zalijeme olivovým olejem. Promícháme, polijeme třemi rozšlehanými vejci a dáme péct. Pečeme do zezlátnutí.
Kuchařka: Aronoele