
- reklama -
Suroviny
- Plátky vepřového masa(použila jsem kotlet)
- eidam na strouhání
- cibule
- kousek másla
- pepř
- sůl
- olej
- masox
- voda
Postup přípravy receptu
-
Do pekáče rozložíme vedle sebe silnější plátky vepřového masa, osolíme, opepříme a na to navrstvíme asi centimetrovou vrstvu cibule nakrájené na kolečka a druhou centimetrovou vrstvu nastrouhaného eidamu.
-
Na každý plátek masa dáme kousek másla a mírně posypeme paprikou. Připravíme si vývar ze 1/4 l vody a 1 kostky masoxu, vývarem maso podlijeme a necháme hodinu péci. Podáváme teplé. Příloha: hranolky, brambory atd.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Kuchařka: JanaDorazinova