
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 kuře
- 200 g kořenové zeleniny
- 300 g šunky
- 6 vajec
- 120 g vlasové nudle
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Do 3 l vody dáme očistěné kuře, přidáme kořenovou zeleninu a sůl.
-
Vše uvaříme, kuře vyjmeme a vývar procedíme.
-
Do přecezené polévky vložíme vařené vlasové nudle, nakrájené maso z kuřete, drobně krájenou šunku a natvrdo vařená, nakrájená vejce.
-
Vše krátce povaříme, případně dochutíme a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Vaří šéfkuchař – japonská kuchyně
Polévka je dobrá, ale je jí hodně. Já jí dělám z 1/2 kuřete.
Kuchařka: HankaPu