- reklama -
Suroviny
- maso z 1 vařeného kuřete
- menší vařený květák
- citronová šťáva
- muškátový květ
- kari koření
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 2 cibule
- 2 kyselé okurky
- 2 rajčata
- sterilovaný celer
- 1-2 lžíce strouhaného křenu
- trochu majonézy
- petrželová nať
- celerová nať
Postup přípravy receptu
-
Vychladlé a vykostěné maso bez kůže nakrájíme na malé kousky a zakápneme citr.šťávou.
-
Vařený květák v míse rozmačkáme vidličkou.
-
Ochutíme muškátovým květem, kari kořením a lžící plnotučné hořčice.
-
Přidáme drůbeží maso, najemno nakrájené cibule, 2 kyselé okurky, 2 rajčata a sterilovaný celer. Vše promícháme s 1-2 lžíce stouhaného křenu.
-
Nakonec vmícháme trochu majonézy s drobně nakrájenou petrželovou a celerovou natí. Podáváme vychlazené.
Kuchařka: HankaPu