
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 stehýnko
- 1 Hermelín s paprikou
- 2 dcl bílého vína
- hrst borůvek
- 2 švestky
- 1 polévková lžíce bílého jogurtu
- bílý pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Stehýnko osolíme a opepříme a naložíme do směsi: jogurt + borůvky + švestka + víno a necháme odležet.
-
Na rozpáleném tuku po obou stranách orestujeme a dusíme do měkka (cca 25 minut).
-
V závěru přidáme celý hermelín a necháme roztéci.
Poznámka od kuchařky
Tenhle recept mi poslala dcera s tím, řekni, co bude říkat manžel (není jeho vlastní a i když mu říká tati, ráda provokuje) a muž nesnáší kuřecí stehýnka (já je miluju). Tady spapal a pravil – no jíst se to dá a holka se nám ve světě neztratí.:-D
Kuchařka: spagetka