Vepřový plátek s čepičkou

45
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 plátky kotlety nebo krkovičky
sůl
pepř
mletá paprika
plnotučná hořčice
olej
1 cibule
1 konzerva žampionů (malá)
1 červená paprika
1 sýr Camembert

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa den předem naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a potřeme hořčicí. Necháme do druhého dne uležet.


    Zobrazit celý recept

  2. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa na něm opečeme do měkka.

  3. Maso vyjmeme. Ve výpeku opečeme na proužky nakrájenou cibuli, papriku a plátky žampionů z konzervy, můžeme osolit a opepřit.

  4. Tuto směs naklademe na opečené maso, položíme plátky Camembertu a necháme zapéct v troubě.

  5. Podáváme nejlépe s brambory nebo s bramborovou kaší.