Hermelín s houbami

63
- reklama -

Suroviny

Hermelín (počet závisí od počtu stolovníků)
houby (můžou být i žampiony na každý hermelín)
asi malá lžička másla pod houby
špetka soli
kmínu
trošku chilli dle chuti
olej na smažení
strouhanka
vajíčko
hladká mouka na trojobal

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín si rozkrojíme, vydlabeme a naplníme směsí hub, které si podusíme na másle s kmínem, solí a čili kořením.


    Zobrazit celý recept

  2. Obě části sýru spojíme, pokud potřebujeme, zajistíme párátky.

  3. Obalíme v trojobalu a smažíme na oleji. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jen se zeleninovou oblohou.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Vyzkoušené recepty-paní Marie Faltýnová