
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 balení Pangase
- 1 menší pórek
- 2 rajčata
- 1 červená paprika (kapie)
- 3 stroužky česneku
- 4 lžíce kysané smetany
- 1 lžíce mleté papriky
- 1 lžička provensálského koření
- máslo
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Pangasie si nasolíme, posypeme paprikou a provensálským kořením z obou stran. Půl pórku, rajčata, papriku a česnek pokrájíme, do pekáčku si dáme plátky másla, na něj nakrájenou zeleninu.
-
Pak přidáme pangasia, na něj druhou půlku nakrájeného pórku a dáme péct na 20 minut.
-
Po této době vyndáme pekáček z trouby, na pangasie rozetřeme kysanou smetanu a podlijeme trochu vodou, aby byla šťávička a dáme zapéct ještě na 10-15 minut.
Poznámka od kuchařky
Další improvizace, která chutná a příště chci vyzkoušet ještě s houbama.
Kuchařka: Bibinka









