
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Suroviny:
- 2 větší králičí hřbety
- marináda
- olej
- 1 větší cibule
- talíř zeleniny
- Marináda:
- 2 PL oleje
- 1 KL medu
- 1 KL soli
- 1 KL sladké papriky
- 1 KL koření 4 druhy pepře (Vitana)
- 1 KL kari
- 2 PL worcestrové omáčky
- 2 PL sojové omáčky
- 2 PL Solamylu
- 1 dcl piva
Postup přípravy receptu
-
Postup: Maso odblaníme, nakrájíme na menší nudličky, promícháme s marinádou, dáme odležet do lednice – nejlépe přes noc. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme marinované maso, opečeme, lze lehce podlít vodou. Když je maso téměř hotové přidáme zeleninu a ještě krátce podusíme, ale ne dlouho zelenina má být polotuhá. Příloha: Rýže, hranolky, vařené brambory nebo kaše.
Poznámka od kuchařky
Přeji dobrou chuť
Kuchařka: hafikov