Zelí – kuře – rýže – bomba !

70
- reklama -

Suroviny

Hlávka zelí
olej
sůl
kuře
máslo (pod kuře)
rýže

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme trochu vody a nakrájené zelí na nudličky a nebo tak, jak to máte rádi, osolíme a dusíme.

  2. Když je zelí skoro hotové přidáme olej a necháme ho osmahnout tak, aby bylo trošku hnědavé (dodá to na chuti).

  3. Osolené kuře upečeme na másle v troubě dozlatova. Rýži uvaříme.

  4. Upečené kuře obereme od kosti a natrháme nebo nakrájíme,(jak chcete,) k rýži, kterou jsme dali do větší mísy.

  5. Přidáme zelí a a pak vlijeme vypečenou šťávu z kuřete(podle chuti-my dáváme všechnu), můžeme ještě osolit a opepřit.

  6. Pořádně promícháme. Můžeme k tomu papat kyselou okurku nebo Váš oblíbený salát. Je to skvělé!!! Sice to tak napsané nevypadá, ale zkuste a uvidíte.

Poznámka od kuchařky

Omlouvám se za fotku, ale nemám nafoceno, když tu jsem, nevím, jak na to a jdu na recepty rovnou do fotogalerie…a když tam žádná fotka není,tak se to tam asi ani nezobrazuje. Až nafotím to zelí smažu..-))