Pangasius v listovém těstě

76
- reklama -

Suroviny

80 g Pangasius
120 g Listový špenát
60 g listové těsto
100 g Fazolové lusky
Špetka soli
pepře
1/4 citronu
Kávová lžička rostlinného oleje

Postup přípravy receptu

  1. Listové těsto rozválíme a rozdělíme ho na menší obdélníčky.

  2. Na každé těsto postupně klademe špenát a kousek ryby, které předtím lehce osolíme, lehce opepříme a pokapeme citronem. Vše do sebe zabalíme, vytvoříme tak z těsta kapsu.

  3. Vložíme do trouby, kde vše pečeme při teplotě 150°C přibližně 20 minut.

    Rybu v listovém těstě podáváme s fazolovými lusky.
    Recept je vhodný pro redukční i pro udržovací režim.

Poznámka od kuchařky

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 porci, včetně fazolových lusků):

Energetická hodnota: 1 448 kJ

Bílkoviny: 19 g

Sacharidy: 33 g

Tuky: 15 g

Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® – http://www.komplimentinstitut.cz, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 16letých zkušeností.