Guláš v alobalu

55
- reklama -

Suroviny

500 g vepřového plecka
2 cibule
4 stroužky česneku
1 lžíce mleté sladké papriky
majoránka
sůl
pepř
kmín
olej
alobal

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme.


    Zobrazit celý recept

  2. Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín.

  3. Vše promícháme a necháme minimálně 1 hodinu odležet, čím dýl, tím líp.

  4. Poté uděláme z dvojitého alobalu čtverce, do kterých dáme směs a pořádně zabalíme, aby nic neuteklo.

  5. Pečeme 45 minut až 1 hod při 180°C bez otvírání.

Poznámka od kuchařky

Nejlíp chutná s chlebem, ale dobré jsou i hranolky