![Guláš v alobalu_5ffc82217b4ed.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/gulas-v-alobalu_5ffc82216d311.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- 500 g vepřového plecka
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- majoránka
- sůl
- pepř
- kmín
- olej
- alobal
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme.
-
Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín.
-
Vše promícháme a necháme minimálně 1 hodinu odležet, čím dýl, tím líp.
-
Poté uděláme z dvojitého alobalu čtverce, do kterých dáme směs a pořádně zabalíme, aby nic neuteklo.
-
Pečeme 45 minut až 1 hod při 180°C bez otvírání.
Poznámka od kuchařky
Nejlíp chutná s chlebem, ale dobré jsou i hranolky
Kuchařka: lemarti