
- reklama -
Suroviny
- 4 kuřecí řízky
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- olej
- NÁPLN:
- 10 dkg anglické slaniny
- 20 dkg žampionů z plechovky
- 1 cibule.
- Na obalení:
- 2 vejce
- hladká mouka
- strouhanka
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí řízky osolíme, uděláme v každé kapsu a vymažeme hořčicí.
-
Mezi tím si na pánvi zpěníme slaninu na kostičky, přidáme žampiony a osolíme.
-
Touto směsí naplníme kapsy a obalíme v trojobalu a nakonec ve vejci a hned osmažíme.
-
Jde to i z plátků masa s tím, že to připíchnete k sobě špejlí. Příloha: bramborová kaše, brambory, tatarka, okurky.
Kuchařka: Zdenka +++









