
- reklama -
Suroviny
- 1 konzerva Favorit
- (masová konzerva s hráškem a paprikou)
- 1 malá cibule
- 1 lžička sojové omáčky (pálivé)
- 1 lžička pepře
- 3-5 stroužků česneku (dle chuti)
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžičky hořčice
- (plnotučná, s křenem nebo francouzská)
- 2 feferonky, kdo má rád ostřejší
- tvrdý sýr na posypání
Postup přípravy receptu
-
Otevřeme konzervu, vyklopíme ji do menšího kastrůlku a lehce prohřejeme, dokud se nerozpustí tuk.
-
Sundáme z plotny, přidáme sojovou omáčku, pepř, kečup, hořčici. K tomu ještě prolisovaný česnek a cibulku nakrájenou hodně na jemno. Kdo má rád ostré, přidá ještě pokrájené feferonky. Zamícháme.
-
Nakrájíme chleba nebo rohlíky a dáme na chvilku do trouby, poté namažeme pomazánku na pečivo, posypeme sýrem a dáme ještě na chvilku zapéct.
Kuchařka: Scarlet-pl