Hovězí pomazánka flamendr

53
- reklama -

Suroviny
6 porcí

20 dkg hovězího masa z konzervy
10 dkg paprikového salámu nebo klobásy
2 lžíce oleje
1 cibule
1 čerstvá paprika
2 lžíce ostrého kečupu
1/2 lžičky mleté papriky
2 stroužky česneku
sůl
pepř
chilli
strouhaný křen
topinky

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji krátce podusíme nakrájenou cibuli s drobně nakrájenou paprikou.

  2. Přidáme nadrobno nakrájené hovězí maso z konzervy, paprikový salám nebo klobásu, kečup, mletou papriku, česnek utřený se solí, špetku pepře, špetku chilli a vše krátce podusíme, aby se všechny ingredience dokonale spojily.

  3. Pomazánkou potíráme toasty nebo topinky a sypeme strouhaným křenem.