
- reklama -
Suroviny
- 250 g uvařeného drůbežího masa
- 70 g uzeného masa
- sardelová pasta
- 2 kyselé okurky
- 2 lžíce majonézy
- 1 uvařené vejce natvrdo
- 1 lžíce hořčice
- 4 papriky ( měla jsem 2 žluté a 2 červené)
- petrželová nať na ozdobu + červená cibule
Postup přípravy receptu
-
Dobře vykostěné drůbeží i uzené maso umeleme najemno na masovém mlýnku.
-
Dáme je do mísy a doplníme rozetřenou sardelovou pastou. Přidáme nastrouhané okurky, majonézu, hořčici a nastrouhané vajíčko, vše dohladka umícháme. Podle potřeby dokořeníme.
-
Papriky podélně rozkrojíme, zbavíme stopek a semínek, zevnitř je osolíme a naplníme připravenou náplní. Přizdobíme snítkou petrželky a kroužky červené cibule.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s bílým pečivem.
Kuchařka: MiskaM