
- reklama -
Suroviny
- kapr
- olej
- sůl
- mletý pepř
- koření na ryby
- cibule
- žampiony
- tvrdý sýr
- kečup pikantní
- petrželka
Postup přípravy receptu
-
Omytého, očištěného kapra naporcujeme, osolíme, lehce posypeme kořením na ryby a opečeme na rozpáleném oleji. Pak opepříme, vyjmeme z pánvičky a někde na teplé místo odložíme.
-
V oleji po opékání kapra zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme plátky žampionů a podusíme doměkka.
-
Opečené porce kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, posypeme dušenými žampiony a strouhaným sýrem. Pokapeme kečupem a ještě zapečeme v troubě asi 15-20 min.
-
Podáváme s restovanými brambory.
Kuchařka: Fokuska









