
- reklama -
Suroviny
4 porce
- vykostěné maso z 1 králíka
- olej
- naťová cibulka
- 3-4 stroužky česneku
- čerstvé bylinky: (směs v množství 2 hrstky)
- oregano
- bazalka
- tymián
- rozmarýn
- 1 plechovka rajčat
- podle chuti sušená rajčata včetně nálevu
- trošku cukru
- sůl
- pepř
- chilli
Postup přípravy receptu
-
Kousky králičího masa naložíme do oleje a bylinek.
-
Na oleji ze sušených rajčat osmahneme nakrájenou cibulku a posekaný česnek, přidáme pokrájená sušená rajčata a rajčata z konzervy, podle chuti můžeme malinko dosladit, dokořeníme a povaříme.
-
Kousky masa opékáme na suché teflonové pánvi, aby se maso zatáhlo a hotové vkládáme do rajčatového základu.
-
Dusíme do změknutí. Podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Lze i z kuřecího masa 😉
Kuchařka: zizala