Špíz z mletého masa a žampionu

47
- reklama -

Suroviny
3 porce

200 g mletého masa
špetka soli
pepř
1 lžíce strouhanky
1 žampion
koření na mleté maso
nové brambory
koření na americké brambory

Postup přípravy receptu

  1. Do masa dáme sůl, pepř, strouhanku a koření do mas.


    Zobrazit celý recept

  2. Rozkrájíme si žampion na osminky. Z masa děláme kuličky.

  3. Střídavě napichujeme na špízovou jehlu kuličky a žampion, dáme do pekáče.

  4. Ke špízům do pekáče přihodíme nové brambory rozkrájené na čtvrtky.

  5. Brambory a žampiony polijeme olivovým olejem a posypeme kořením na americké brambory.

  6. Dáme do trouby péct při 200 °C na 25 minut.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Kuchařka Grilování