Kapustovo-houbove ragu

56
- reklama -

Suroviny
3-4 porce

1/2 hlávky kapusty
200 g žampiónů
100 ml smetany
máslo
voda
mletý kmín
sůl
chilli

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu nakrajime na nudlicky, zampiony na platky.

  2. Do hrnce dame maslo, pridame zampiony, rychle promichame a prisypeme kapustu. Vse promichame, podlijeme trochou vody a nechame kapustu „klesnout“.

  3. Pak prilijeme smetanu, ochutime mletym kminem, soli a troskou chilli a nechame prohrat a podavame treba s bramborovyma plackama

Poznámka od kuchařky

Inspirovala jsem se 4.dilem Toulava kamera ochutnava Cesko.

Bramborove placky jsem pripravila podle receptiku http://www.toprecepty.cz/recept/11569-moje-brambor…, jen misto klasicke hladke mouky jsem pouzila hladkou celozrnnou.