
- reklama -
Suroviny
- Těsto:
- 10 bílků
- 250 g cukru krupice
- 200 g kokosu
- 150 g polohrubé mouky
- lžička prášku do pečiva
- Krém:
- 10 žloutků
- 100 g cukru moučka
- 4 lžíce kakaa
- 250 g másla
Postup přípravy receptu
-
Bílky vyšleháme s cukrem do tuha.
-
Přidáme kokos a nakonec pol. mouku s práškem do pečiva.
-
Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech.
-
Pečeme do růžova.
-
Mezitim si vyšleháme žloutky s cukrem a kakaem ve vodní lázni na hustou hmotu.
-
Po vychladnutí zašleháme máslo. Natřeme na studenou buchtu.
-
Můžeme na povrch buchty dát citronovou polevu.
Kuchařka: Renata Lackova