
- reklama -
Suroviny
- 1. roláda
- 500 g mletého krůtího masa
- rozinky (může být i kandované nebo sušené ovoce – nakrájet na malé kousky)
- vlašské ořechy (arašídy, jakékoliv máte rádi – nakrájet na malé kousky)
- 2. roláda
- 500 g mletého vepřového masa
- červená paprika
- žlutá paprika (nakrájet na malé kousky)
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Suroviny smícháme dohromady. 1. roláda je spíš na sladko a druhá na slano.
-
Zabalíme je do alobalu (lepší jsou dvě vrstvy).
-
Zabalené roládky vložíme do pekáče a podlijeme vodou.
-
Pečeme v trobě asi 20-25 minut.
-
Roládky necháme vychladnout a krájíme na tenké plátky. Podáváme studené.
Poznámka od kuchařky
Já to dělám na všechny možné oslavy a chlapům k televizi.Je možné dělat jakékoliv kombinace.
Krůtí je vždy lepší lehce sladké a vepřové zase slané. Můžete dávat i koření podle chuti.
Kuchařka: M.Valtrova