
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky krkovičky
- 4 plátky vyuzeného bůčku
- 400 g hlívy ústřičné
- sůl, pepř
- 4-6 lístků šalvěje
- 2-3 snítky tymiánu
- Marináda:
- olivový olej
- dijonská hořčice
- strouhaný zázvor
- med
- ústřicová omáčka + sojová omáčka
- 1 jarní cibulka
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
-
Marinádu připravíme smícháním medu, oleje, nastrouhaného zázvoru, hořčice, sojové a ústřicové omáčky a pokrájené jarní cibulky. Plátky krkovičky, bůčku a pokrájené hlívy naložíme přes noc do marinády.
-
Přidáme výše uvedené bylinky. Podle chuti osolíme a opepříme. Grilujeme na grilovacím tácku cca 10 minut z každé strany. Podáváme s novým bramborem.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: Ivace64