
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 3 plechovky tuňáka v olivovém olej (doporučuji Rio Mare)
- 1 pelechovka kukuřice (větší)
- 2 sáčky rýže
- lžička kari
- 1 cibule (velká)
- 50 g sýra (na strouhání)
Postup přípravy receptu
-
Do vody na rýži dáme 2 lžičky soli a lžičku kari pro obarvení, necháme vařit dle návodu.
-
Než se rýže uvaří, nakrájíme cibuli na drobno a na pánvi zesklovatíme na menším množství másla či oleje, přidáme tuňáka, promícháme a prohřejeme.
-
Uvařenou rýži dáme do větší mísy, přidáme směs cibule a tuňáka, kukuřici a dobře promícháme. Podáváme posypané nastrouhaným sýrem.
Poznámka od kuchařky
rychlá a velmi chutná večeře pro celou rodinu 🙂
Kuchař: Januleee