
Suroviny
    
- kuřecí prsa (s kůží bez kosti)
- Na naložení:
- 2 dl oleje
- 1/2 balíčku koření Kuřecí steak s červeným pepřem
- 1/2 balíčku koření Country Reny
Postup přípravy receptu
- 
Vykostěná kuřecí prsíčka s kůží si na několik dnů naložíme do směsi oleje a koření. Během marinování v lednici několikrát otočíme, aby bylo maso stejnoměrně proležené. 
- 
Roztopíme v zahradním grilu a opečeme dokřupava a doměkka z obou stran. 
- 
Kuřecí steaky jsou nejlepší, když je ugrilované podáváme nakrájené na plátky přes vlákno a když nejsou vysušené z dlouhého grilování. 
Poznámka od kuchařky
Recept, na kterém si Anička Kociková s manželem tolik pochutnali, když mě po srazu z Prahy přivezli domů.
Už jsem měla možnost jíst i takhle naložené steaky opečené ne na roštu, ale na mramorové desce nad ohněm, a musím se přiznat, že takhle dobré kuřecí dělané nad ohněm jsem ještě nikdy nejedla.
Asi jsme letos naposledy grilovali, tak jsem si řekla, že to musím zdokumentovat.
 
            