
- reklama -
Suroviny
podle velikosti formiček
- 50 g kakaa
- 2 čokolády na vaření (100 g)
- 1 lžíce mletého cukru
- 75 g 100% tuku IVA nebo jiný podobný
- směs rozinek
- ořechy
- bílá poleva nebo bílá čokoláda na vaření
- (formičky na čokoládu,lze použít formy od bonboniér, hliníkové formičky, plastové obaly na vajíčka a pod.)
Postup přípravy receptu
-
Nad parou si rozpustíme všechny ingredience.
-
Formičky si vypláchneme vodou a plníme. Nejdříve tmavou čokoládu, pak přidáme trošku ze směsi rozinek a ořechů, zakápneme bílou čokoládou a zalijeme opět tmavou čokoládou.
-
V lednici necháme pořádně ztuhnout a vyloupneme z formiček.
Kuchařka: JanaDorazinova









