
- reklama -
Suroviny
- 2 balení dětských piškotů
- 2 šlehačky ke šlehání 33 %
- 2 pomazánkové másla bez příchutě
- 2 lžíce cukru
- silná rozpustná káva
- hrníček rumu
- kakao nebo granko na posypání
Postup přípravy receptu
-
Šlehačky vymixujeme, přidáme cukr a pomazánková másla. Poté si uvaříme silný kafe, nejlépe rozpustné.
-
Piškotama si vyložíme formu ve které tiramisu děláme, piškoty pokapeme kafem, polijeme rumem a poklademe krém. Opět položíme piškoty,rum a kávu. Po tomto kroku dáme zbytek krému na pokapané piškoty, srovnáme povrch a posypeme kakaem.
-
Dáme do ledničky na nejmíň 2 hodiny ztuhnout.
Poznámka od kuchařky
Nejlépe chutná, když jsou piškoty doslova namočené, rozmočené :))
Kuchařka: Koouky