- reklama -
Suroviny
- Hruškový džus(měla jsem nektar s 50% podílem ovoce)
- celá skořice
- hřebíček
Postup přípravy receptu
-
Do džusu vložíme celou skořici a hřebíček dle vlastní chuti a přivedeme k bodu varu. Na 2 dl nápoje dávám kousek skořice a 2 hřebíčky. Horké přelijeme do sklenic a ihned podáváme.
Poznámka od kuchařky
Je to takový recept – nerecept, ale tento nápoj je v naší rodině v dost velké oblibě a venku zase přituhlo :-)) Jde udělat i z jablečné šťávy, přidávám recept do podobných receptů. Tam se ale ještě přidává voda, pomeranč na dozdobení a vaří se delší dobu.
Můžete vyzkoušet i jiný džus, z jiného ovoce. Každý má rád něco jiného.
Kuchařka: Merylas