Šťavnaté kuřecí plátky

41
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 silnější plátky kuřecích prsou
sůl
pepř
4 lžíce tatarky
2 stroužky česneku
hladká mouka na obalení
4 lžíce oleje na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa osolte a opepřete.


    Zobrazit celý recept

  2. Promíchejte maso s tatarskou omáčkou a s prolisovaným česnekem.

  3. Můžete dát maso na 30 minut do lednice – bude křehčí a šťavnatější.

  4. Rozehřejte pánev s olejem.

  5. Plátky kuřete zlehka obalte z obou stran v mouce a osmažte z obou stran dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Tatarku dejte svou oblíbenou značku – dává masíčku svojí chuť – u nás frčí jenom Hellmanns.