
- reklama -
Suroviny
- celé kuře
- Marináda:
- 100 ml plnotučné horčice
- 150 g bílý jogurt
- 3 stroužky česneku
- 1 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Kuře potřeme marinádou, můžeme naložené přes noc, ale postačí i 2 hodiny.
-
Naložené maso dáme na pekáč s mřížkou a pečeme ve vyhřáté troubě. Během pečení podlijeme vodou.
-
Marináda, která steče během pečení udělá spolu s vodou dobrou šťávu.
-
Kuře má po upečení zlatou, chutnou a křupavou kůrčičku.
Podáváme s rýží, bramborem, nebo těstovinami.
Poznámka od kuchařky
Tento jednoduchý recept na kuře jsem tady nenašla…pokud tady již je, v pohodě odstraním.
Kuchařka: hanahcotton