- reklama -
Suroviny
- Mražený špenát (ale lze i čerstvý)
- 1/2 tvarohu
- tofu natural
- cibule
- hodně česneku (dle chuti, ale já dala 4 velké stroužky)
- 2 vejce
- sůl
- provensálské koření
- strouhanka
- olej
Postup přípravy receptu
-
Nakrájíme nadrobno cibuli, dáme ji lehce osmažit na lžičku oleje a přidáme špenát. Dusíme ve vlastní šťávě cca 10 minut. Necháme vychladnout.
-
Přimícháme půlku tvarohu, nastrouhaný tofu sýr, dochutíme nasekaným česnekem, solí a provensálským kořením. Nakonec vmícháme 2 vejce.
-
Z hmoty tvarujeme karbanátky, které před smažením obalíme lehce ve strouhance. Smažíme na oleji.
Kuchařka: blikni