Hovězí roláda s bramborovou náplní

64
- reklama -

Suroviny

Zadní hovězí upravené na roládu
Náplň:
brambory
uzená krkovička
cibule
majoránka
máslo (olej)
sůl
Základ pod maso:
olej
cibule
mrkev
rajský protlak
bobkový list
nové koření
jalovec
hovězí vývar a zbytek náplně

Postup přípravy receptu

  1. Maso rozklepeme, osolíme, potřeme náplní, srolujeme a svážeme provázkem.
    Na náplň osmažíme cibulku s nakrájenou krkovičkou, nahrubo nastrouhanými syrovými brambory a nasekanou majoránkou. Nezapomeneme osolit.

  2. V hrnci nebo papiňáku si na základ pod maso osmažíme cibuli, mrkev na kostičky, přidáme zbytek náplně, rajský protlak a koření. Na základ vložíme maso, opečeme ze všech stran a podlijeme vývarem. Dusíme do měkka.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/