
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 200 g vepřové kýty
- 350 g dlouhozrnné rýže
- 1 cibule
- olej
- kmín mletý
- sůl
- hladká mouka
- mletá paprika
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Nakrájejte maso na plátky, naklepejte je, osolte a opepřete.
-
Každý plátek masa z obou stran posypte mletým kmínem a obalte v hladké mouce.
-
V hrnci rozehřejte olej a maso po obou stranách osmažte. Osmažené maso vyndejte na talíř.
-
V tomtéž hrnci osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte mletou papriku a malou lžicku hl. mouky a zalijte vodou (nebo vývarem) 15 minut povařte a poté vložte maso zpět do hrnce a přiveďte k varu. !! Dochutíme si dále podle vlastní chuti !!
Poznámka od kuchařky
Do omáčky si můžem přidat chilli omáčku nebo rajčatový protlak
Kuchař: PatrikChefLizoTomis