![Polévka co dala zahrada_5ffa878116cae.jpeg](https://recepts.cz/wp-content/uploads/2021/01/polevka-co-dala-zahrada_5ffa878107164.jpeg)
- reklama -
Suroviny
- Květákový vývar
- mrkev
- celer
- petržel
- řapíkatý celer
- libeček
- růžičková kapusta
- 4 lístky šalvěje
- 1 větvička rozmarýnu
- 1 větvička zeleného maggi
- 3 brambory
- sůl
- koření Argentina
- 4erstvá majoránka
- 1 cibuli
- 3 stroučky česneku
- instantní jíška-světlá.
Postup přípravy receptu
-
Veškerou zeleninu a brambory si očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme vařit do květákového vývaru, osolíme a dáme 1 KL koření Argentina..
-
Libeček a řapíkatý celer nasekáme na malé kousky, přidáme k zelenině.
-
Když je zelenina a brambory měkká, zahustíme instantní jíškou.
-
Lístky šalvěje natrháme na malé kousky, rozmarýn a zelené maggi obereme a přidáme k zelenině a vaříme ještě asi 3 min.
-
česnek rozetřeme se solí, čerstvou majoránku a zelenou petrželku, nasekáme na drobno, dáme dodo hotové polévky vypneme a podáváme.
Kuchařka: suslajda