
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 1 plátek Šmakouna (100 g)
- 1/2-1 lžička kari
- 1 cibule
- 2 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Šmakouna nakrájíme na nudličky, lehce osolíme a posypeme kari kořením.
-
Dáme do misky, promícháme a necháme aspoň hodinu odležet.
-
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, dáme do hrnce s malým množstvím vařicí vody a asi 5 minut bez pokličky spařujeme. Pak scedíme.
-
Odleželého Šmakouna zprudka opečeme na oleji, pak do něj zamícháme dobře odkapanou cibuli a ještě chvíli prohřejeme a podáváme s rýží nebo s brambory.
Poznámka od kuchařky
uvařeno dle: http://halucinace.webnode.cz/products/smakoun-na-n…
Na talíři můžeme pokapat trochou citronové šťávy
Kuchařka: eurka