Kuřecí plátky s tatarkovo-sýrovou čepičkou

34
- reklama -

Suroviny
3 porce

3 plátky kuřecího masa
sůl
pepř
2 větší pl tatarky
100 g sýru niva
3 stroužky česneku
50-100 g Loveckého salámu
sušená bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky.


    Zobrazit celý recept

  2. V misce smícháme tatarku s postrouhaným sýrem, salámem, česnekem a bazalkou.

  3. Touto směsí potřeme maso a zapékací misku vložíme do trouby, pečeme při 200 st. 30 minut.

Poznámka od kuchařky

V Kauflandě jsem narazila mezi sýry na sýr Tatranský Rival a rozhodla jsem se pro jeho koupi. Oproti Nivě je jemnější a není tolik slaný, velmi mile mě právě překvapil svojí chutí.