- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 balíček lasagní
- 2 cibule
- 400 g mletého masa
- 500 g rajčatového protlaku
- kečup
- 500 ml smetany ke šlehání
- 200 g eidamu strouhaného
- italské koření
- česnek (záleží, kdo má co rád, já česnek moc nemusím, proto dávám sypaný )
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mleté maso, necháme podusit, osolíme, opepříme.
-
Poté přidáme rajský protlak, kečup (já dávám čtvrtku kečupu), necháme vařit, přidáme česnek a italské koření.
-
Na plech budeme vrstvit lasagne, omáčku, smetanu a takhle pořad dokola, poté dáme péct – já dávám na 180 stupňů po dobu 1 hodiny. Asi 10 minut před koncem posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct.
Poznámka od kuchařky
Je to výborná mňamka .
Chutná nám to více s smetanou než s bešamelem .
Dobrou chuť.
Kuchařka: Misulaaaaa