
- reklama -
Suroviny
- Obyčejné, nijak výrazněji ochucené bagety nebo rohlíky (používám domácí)
- oblíbené koření
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Pečivo nakrájíme na plátky, pastu nebo koření rozmícháme spolu se solí v trošičce vody. Použili jsme pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi a ty kořeněné suchárky jsou s pizza kořením a troškou sušeného česneku.
-
Sůl je třeba dát podle chuti – jinak jsou suchárky mdlé.
-
Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100°C) upečeme – usušíme do křupava.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Určitě je lepší na suchárky použít domácí pečivo, má zcela jinou chuť, než to koupené….
Kuchařka: cathleen









