Výtečná ostřejší lososová pomazánka s paprikou

48
- reklama -

Suroviny

1/2 skleničky drceného lososa v oleji
1 měkký odtučněný tvaroh
2-3 PL pomazánkového másla s pažitkou
1 KL feferonkového krému
1/2 zelené papriky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Smícháme měkký odtučněný tvaroh, pomazánkové máslo s pažitkou, drcený losos odkapaný od oleje s nastrouhanou (jemně pokrájenou paprikou) a lžičkou feferonového krému.


    Zobrazit celý recept

  2. Vše zamícháme a ušleháme do pěny, přidáme ev. ještě pokrájenou pažitku nebo petrželku a ještě zamícháme.

  3. Podáváme na celozrném pečivu. Zdobíme paprikou, pažitkou.

  4. Pomazánka je výborná i ke svačině i k vínu nebo jen tak k večeři. Může se místo pomazánkového másla dát trochu bílého jogurtu nebo majolky.

Poznámka od kuchařky

Fotila jsem večer i dnes ráno, jak už jsem psala , jsme už druhý den bez vody a mám to vše všlijak focené.