Vepřová roláda v sáčku

60
- reklama -

Suroviny
4 porce

1 kg vepřového masa na roládu
1 větší cibule
3 velké žampiony
3 větší vejce
mražený hrášek
anglická slanina
plátkový eidam (plátkový tavený sýr)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do sklovata, přidáme žampiony na kostičky a mražený hrášek, jen lehce osmahneme a rozklepneme vejce, trochu osolíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Plát masa ještě rozklepeme, poklademe sýrem, na sýr anglickou a rozetřeme vaječnou směs, přimáčkneme, zarolujeme a svážeme.

  3. Zprudka osmahneme na pánvičce (po vaječné směsi).

  4. Vložíme do sáčku, možno přidat zbytek směsi, anglickou na kousky, NEpodléváme, zavážeme, propícháme a pečeme 50 minut na 180°C – 200°C.

Poznámka od kuchařky

Pečící sáčky kupuji v OBI ale už jsem je viděla ji ve větších obchodech u potravinových folií, pečícího papíru,..