
- reklama -
Suroviny
- 30 dkg uzeného masa (nebo kuřecího, uzeniny)
- 4 vejce
- 1/2 l mléka
- 15 dkg strouhanky
- sůl
- pepř
- muškátový oříšek
- petrželka (apod.)
- sádlo na vymazání
Postup přípravy receptu
-
Maso nebo salám nakrájet na drobno.
-
V mléce rozkvedlat vajíčka, přidat maso, strouhanku, koření, bylinky.
-
Nechat strouhanku nabobtnat.
-
Dobře promíchat.
-
Nalít do vymazaného – hodně – pekáče a upéct do zlatova. To je vše.
Poznámka od kuchařky
Mám ráda jídla, která jsou jednoduchá a rychlá. Tohle je jedno z nich. Recept mám od svojí mámy, která ho asi našla v nějakém časopise. Jelikož si teď v důchodu třídí své výstřižky, vůbec netuším jak je starý.
Fotky dodám za chvíli až to dopeču.
Kuchařka: sefrovka









